سخن روز /
تعامل و هم افزایی مجمع ملی خبرگان کشاورزی با شبکه اتحادیه ها و تعاونی ها
1399/10/14
نشست مجمع ملی خبرگان کشاورزی با رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با هدف تبیین برنامه ها و ارتقاء فعالیت های شبکه خبرگان کشاورزی در روز دوشنبه هشتم دی ماه 1399 در سالن جلسات سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و به نقل از دفتر ساماندهی صنوف و تشکل های مردم نهاد، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در این نشست گفت: توان اجتماعی و اقتصادی سازمان و تشکل های تحت پوشش در حوزه های بازار، صنایع جانبی، ارزش افزوده محصولات و غیره به مرور زمان رو به افول رفته است که با استفاده درست و لحاظ برنامه می توان آنها را مجددا از سطح روستاها بازسازی و ارتقا بخشید و واگذاری بیشتر امور اجرایی به تشکل های غیردولتی و تمرکز بخش دولتی در حوزه نظارتی از جمله آنهاست.
مهندس طهماسبی تاکید کرد: خبرگان کشاورزی به عنوان نمایندگان نمونه ها و برگزیدگان فعال بخش کشاورزی که با هدف انتقال تجربیات و دانش فنی به سایر کشاورزان برای ارتقای کمی و کیفی محصولات کشاورزی فعالیت دارند، بهترین ظرفیت را به منظور همکاری و تعاملات با شرکت های سهامی زراعی و تعاونی های تولید جهت ایجاد هم افزایی و حل مسائل موجود در اختیار دارند و این امر می تواند از طریق تعاملات و انعقاد تفاهمنامه ها و تشکیل کارگروه های مشترک خبرگان کشاورزی با تعاونی های تولید و شرکت های سهامی زراعی حاصل گردد.
وی تصریح کرد: خبرگان کشاورزی، نیروی پیشرو و پیشگام بخش کشاورزی می باشند و دارای کارکردهای اجتماعی هستند و باید در فضاهای فکری نظیر اتاق های فکر از آنها بهره برد و به شبکه اتحادیه ها و تعاونی ها مشاوره بدهند.
در این جلسه رحمت اله پریچهر عضو هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهار داشت: در یک رابطه فعال دو سویه هم سازمان مرکزی هم شبکه های تحت پوشش باید در راستای تحقق اهداف وزارت جهاد کشاورزی بویژه در راستای ارتقای بهره وری و اقتصادی کردن تولید، از دانش و تجربه گرانسنگ خبرگان کشاورزی در عرصه های مختلف زراعی، باغی، شیلاتی و غیره به صورت اجرایی و عملی استفاده نمایند و ضروری است در این زمینه اقدام و برنامه ریزی های لازم صورت بگیرد.
دکتر پریچهرتصریح کرد: در آستانه برگزاری مجمع ملی خبرگان کشاورزی انتظار است که این تشکل برنامه ریزی های کمی و کیفی و قابل ارزیابی کوتاه مدت یکساله، میان مدت پنج ساله و بلند مدت ده ساله را در افق و روند فعالیت های خود ترسیم و پی ریزی نماید.
معاون توسعه تعاونی ها و تشکل ها همچنین در این جلسه گفت: مجمع ملی خبرگان کشاورزی از سال 1384 با مجوز وزارت کشور فعالیت خود را با هدف انتقال یافته های آموزشی ترویجی، دانش پژوهی و حضور در مراکز سیاستگذاری و تصمیم گیری آغاز کرد که هم اکنون در 250 انجمن شهرستانی و 31 کانون استانی با 54000 عضو فعال می باشند. دکتر شاه پسند در ادامه بر لزوم بهره مندی از ظرفیت خبرگان کشاورزی در زمینه ظرفیت های فنی و حضور آنان به عنوان یک مسئولیت اجتماعی در مراکز مختلف تصمیم گیری تاکید کرد.
در ادامه، هر یک از اعضای مجمع ملی خبرگان کشاورزی، به ارائه گزارش فعالیت های این تشکل و تعاملات با مراکز مختلف آموزشی و ترویجی پرداخته و نقطه نظرات و چالش های مربوط در حوزه فعالیت ها را بیان داشتند.
حاضریندر این نشست را آقایان طهماسبی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، پریچهر عضو هیات مدیره، شاه پسند معاون توسعه تعاونی ها و تشکل های سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، اعضای هیات مدیره مجمع ملی خبرگان کشاورزی (خانمحمدی ، فشارکی، هاشمی، سنجابی، مراد علیوند)، عدل طلب مدیرکل، کرمی مقدم معاون، دادجو رئیس و باقی کارشناس گروه ساماندهی و سازماندهی تشکلهای دفتر ساماندهی صنوف و تشکلهای مردم نهاد و شاه حسینی معاون روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تشکیل می دادند.
تعداد مشاهده خبر1966 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal