به گزارش روابط عمومی تعاون روستایی خراسان رضوی گردهمایی مدیران منطقه 5 تعاون روستایی استان های کشور با حضور 7 استان کشور برگزار شد.
روز چهارشنبه مورخ 15 آذر 1402 جلسه مدیران منطقه 5 تعاون روستایی کشور باحضور آقای دکتر حایک، عضو هیات مدیره سازمان مرکزی، محسن خوشخو، مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان مرکزی، حسن میر وکیلی، مدیرکل حراست سازمان مرکزی و مدیران تعاون روستایی 7 استان شرق کشور شامل خراسان های رضوی، جنوبی، شمالی، سیستان بلوچستان، یزد، کرمان و جنوب کرمان در محل سالن جلسات شهید سلیمانی مدیریت تعاون روستایی خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا آرش آوان مدیر تعاون روستایی خراسان رضوی ضمن خیر مقدم به میهمانان، گزارشی از وضعیت کشاورزی و اجتماعی این استان ارائه نمود و افزود: استان های منطقه 5 کشور حدود 45 درصد از مساحت سطح کشور و 17/3 درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده و می طلبد که بصورت ویژه، این منطقه مورد توجه و برنامه ریزی قرار گیرد.
در ادامه، مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان مرکزی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این گردهمایی مناسب، گفت: هدف از این گردهمایی، احصاء و طرح چالش های موجود در استانهای منطقه 5 و نیز بررسی پتانسیلهای موجود در هر استان و کمک به کاهش و حذف نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت هست.
خوشخو افزود: وجود مدیرعامل و مدیران متخصص، با برنامه و پرتلاش در سازمان مرکزی تعاون روستایی و نیز وزیر باتجربه و پرتلاش و آشنا با مسائل تعاون روستایی، یک ظرفیت مناسب جهت ارتقای فعالیت شرکت ها و تشکل های تعاون روستایی در راستای خدمت رسانی بیشتر به روستائیان و کشاورزان است که می بایست با قدرت و محکم در این مسیر حرکت کرد خصوصا که در این استان های منطقه 5، قوی ترین و با تجربه ترین مدیران استانی فعالیت دارند و انتظار میرود اقدامات شاخص و ویژه ای را در این استان ها شاهد باشیم و قطعا مدیر قوی، محکم و خلاق، قابل احترام و حمایت است.
مدیرکل حراست سازمان مرکزی نیز ضمن تاکید به اهتمام بر نظارت و رعایت سلامت در روند انجام مراحل اقدامات و فعالیت ها، گفت: روند تخصیص تسهیلات یارانه دار از طریق صندوق ایرانیان و بانک توسعه تعاون و تسهیل در تامین نقدینگی مورد فعالیت های تشکل ها در چارچوب مقررات و قوانین در حال پیگیری و انجام مراحل قانونی می باشد.
دکتر حایک عضو هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ضمن ابراز رضایت از برگزاری این گردهمایی و هم اندیشی، ابراز داشت: اساسنامه جامع و کامل سازمان تعاون روستایی، ظرفیتی مناسب برای فعالیت موثر بوده و از جهات مختلف میتواند چراغ راه و نقشه فعالیت تمامی تشکل های تعاون روستایی در کشور باشد.
دکتر حایک افزود: در تشکل های تعاون روستایی پروژه هایی تعریف و پیگیری شود که زیر بنایی بوده و بیشتر در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی متمرکز باشد و برای تولیدات کشاورزی ایجاد ارزش افزوده نماید و در این خصوص اتحادیه های تعاون روستایی و تعاونی تولید روستایی در کشور ظرفیت بسیار مناسبی هست که به عنوان دوبال اجرایی میبایست مورد توجه قرار گرفته و برای آنها برنامه ریزی و تسهیل گری در دستور کار قرار گیرد.
در این گردهمایی، مدیران تعاون روستایی 7 استان منطقه 5 کشور، گزارشی از فعالیت ها، چالش ها، برنامه ها و درخواست های خود ارائه نمودند و پس از بحث و تبادل نظر، استان خراسان رضوی به عنوان سرگروه منطقه 5 تعاون روستایی استان ها انتخاب و مقرر شد طرح ها و راهکارها، جمع بندی و از طریق سازمان مرکزی پیگیری لازم صورت پذیرد.